Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Binnenkort > 16/02 - Ben-Hur

Print

Cinema City - Me Before You

Donderdag 2 februari 2017 - 14u & 20u - CITY

Me Before You

Louisa 'Lou' Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. De eigenzinnige en creatieve twintiger hopt van baan naar baan. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld wanneer ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor, een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond. 

Verenigde Staten/2016/Geregisseerd door Thea Sharrock/110 min. Met: Sam Claflin, Emilia Clarke, Janet McTeer, Charles Dance, Brendan Coyle,...

►►►Klik hier voor de trailer
►►►Klik hier voor de tickets voor de namiddagvoorstelling 
►►►Klik hier voor de tickets voor de avondvoorstelling
 

Donderdag Filmdag - Ben Hur

Donderdag 16 februari 2017 - 14u & 20u - Centrum Ysara

Ben Hur

Remake van de klassieker uit 1959 over Ben-Hur die verraden wordt maar na jaren slavernij terugkeert voor wraak   Prins Judah Ben-Hur wordt valselijk beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala, een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en zijn geliefde, wordt Judah gedwongen tot slavernij. Na jaren op zee zinkt het slavenschip waar hij op vaart en lukt het hem om terug te keren naar zijn vaderland voor wraak en natuurlijk een spectaculaire strijdwagenrace.

Verenigde Staten/2016/Geregisseerd door Timur Bekmambetov/123 min.
Met: Jack Huston, Morgan Freeman, Marwan Kenzari, Rodrigo Santoro,... 

►►►Klik hier voor de trailer
►►►Klik hier voor de tickets voor de namiddagvoorstelling 
►►►Klik hier voor de tickets voor de avondvoorstelling

 

Centrum Ysara & City


Contact
:

Dienst Cultuur
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

058 79 50 00
cultuur@nieuwpoort.be
 
Vind ons leuk op Facebook:
>> Centrum Ysara & City