Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Binnenkort

Print

Cultuurseizoen 2017-2018

VOORSTELLING GEANNULEERD - NIEUWE DATUM

De voorstelling 'Mannen…' met Jelle Cleymans, Hubert Damen, Coco Jr en Joost Van Hyfte op zaterdag 21 april om 20u in Centrum Ysara wordt geannuleerd. Omwille van een onzorgvuldigheid in de agendaplanning dient een van de acteurs verstek te laten gaan voor de voorstelling dit weekend.

Voor de praktische afhandeling kan u terecht bij de Dienst Cultuur. Wie reeds tickets heeft gereserveerd voor zaterdag kan alsnog komen kijken, op vrijdag 25 mei 2018 om 20u, mét behoud van de gekozen plaatsen. Jelle Cleymans, Coco Jr., Thomas De Wit én Hubert Damen zullen ook op 25 mei met inzet van hun lijf en leden vertellen en croonen over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven.

Tickets voor deze nieuwe datum mag u heel binnenkort in uw mailbox verwachten. Reeds andere plannen op 25 mei? Geen probleem! Ter compensatie van uw geannuleerde tickets kan u het betaalde bedrag vergoed krijgen, of u kan kiezen voor een tegoedbon bij de stedelijke cultuurdienst. Stuur hiervoor uw gegevens - mét duidelijke vermelding van uw IBAN-bankrekeningnummer - naar cultuur@nieuwpoort.be.

 

CULTUUR AAN JE MUUR
Onder het motto "cultuur aan je muur" kozen we voor seizoen 2017-2018 niet voor een brochure, maar voor een scheurkalender vol verrassende, grappige en ontroerende voorstellingen. Uiteraard kun je het programma ook op deze website terugvinden.
Vraag je gratis kalender aan via cultuur@nieuwpoort.be of download jouw exemplaar:

Seizoenskalender 2017-2018 (PDF, 3 MB)

Seizoenskalender

HASHTAG IT!
Geef de kalender een opvallend plaatsje aan de muur bij je thuis of op je werkplek. Wie daarvan een foto op sociale media post met de hashtag #cultuuraanjemuur maakt kans op een mooie prijs. 

TE GAST
Onze zalen worden ook regelmatig door het Nieuwpoortse stadsbestuur en externe organisaties gebruikt voor het organiseren van voorstellingen. Meer info vind je bij "te gast".

Tickets:

» Klik hier voor tickets voor de voorstellingen in Centrum Ysara en City
» Klik hier voor tickets voor onze filmvoorstellingen
» Klik hier voor tickets voor voorstellingen die 'te gast' zijn in onze zalen

 

Centrum Ysara & City


Contact
:

Dienst Cultuur
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

058 79 50 00
cultuur@nieuwpoort.be
 
Vind ons leuk op Facebook:
>> Centrum Ysara & City