Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Felix Vermeirsch

Print

Felix Vermeirsch & Het Brugs Kamerorkest - 'Souvenir de Florence'

Zondag 14 mei 2017 - 11 u.

Felix Vermeirsch

Nieuwpoortenaar cellist – componist Felix Vermeirsch is amper 17 jaar maar doet de naam Nieuwpoort weerklinken tot ver buiten België. Hij schrijft de ene na de andere cellowedstrijd op zijn naam, geeft concerten tot in Rusland en speelt op prestigieuze festivals als het ‘Yehudi Menuhin Festival’ in Gstaad. Felix studeert sinds 2013 cello aan de wereldberoemde Kronberg Academy bij de jonge Hongaarse stercellist Istvan Vardai. 
De enthousiaste dirigente Ning Kam is nog zo’n klinkende naam. Zij won de 2de prijs op de Koningin Elisabethwedstrijd voor viool. Ning Kam laat de passie van het podium afstralen en onder haar enthousiasme weet dit kamerorkest de grote solisten te strikken. De flamboyante cellist Felix samen met de passionele dirigente Ning Kam: het zal beslist voor vuurwerk zorgen op het podium! 

Samen met het ‘Kamerorkest Brugge’ spelen ze het virtuoze tweede celloconcerto in D van Joseph Haydn. Het Kamerorkest Brugge speelt ook nog de eerste symfonie van de toen vijftienjarige Felix Mendelssohn en laat het publiek wegdromen naar het prachtige Florence in ‘Souvenir de Florence’ van Peter Tchaikovsky.

Dit concert is een niet te missen muzikaal hoogtepunt in Nieuwpoort!  

Tickets

►►► Klik hier voor tickets
Tickets City

   Valkestraat 18
   8620 Nieuwpoort-Stad

   Tickets:
   VVK € 22,00 - ADD € 24,50

   -26 jaar & 60-plus:
   VVK € 20,00 - ADD € 22,50

   Met jeugdvoordeelpas:
   VVK € 11,00 - ADD € 12,25