Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > LeS DéSAXéS

Print

LeS DéSAXéS - 'Saxophonissimo'

Zaterdag 24 september 2016 - 20u

Les Désaxés

Centrum Ysara viert haar tiende seizoen en dat zetten we feestelijk in!   

Les DéSAXés, een indrukwekkend kwartet van saxofonisten, zet met Saxophonissimo opnieuw voet op Vlaamse bodem. Uit hun ‘koperen buizen’ galmt universele muziek van alle tijden. Muziek die spreekt, doorspekt met humor en aangelengd met spektakel. De ‘sax brothers’ genereren de poëtische klanken van Vivaldi, Bach, Brahms, Khatchatourian, Debussy, Ravel, Pachelbel en dergelijke meer. Ze compileren ook filmmuziek en laten genres als jazz, flamenco, pop, samba, reggae, R&B, rap en funk feilloos samensmelten. Deze muzikale buitenbeetjes nemen het publiek mee op wereldreis van Peru naar China, van Ierland naar Rusland, van Afrika naar Mexico.

Ze wagen zich aan Gregoriaanse muziek en gaan ook gospelklanken niet uit de weg. Saxophonissimo garandeert bovendien spektakel want naast de vier saxen die wel duizend klanken ontwikkelen, zijn de heren ook ware entertainers. Ze trakteren het publiek niet alleen op muziek, maar ook op een portie acteertalent, dans en hilarische scènes.

10 jaar Centrum Ysara

Les DéSAXés zijn:

Michel Oberli: Uiterst talentvolle tenorsaxofonist. Ernstig als het moet, humoristisch als het even mag!

Guy Rebreyend: Puilt uit van zowel muzikaal als theatertalent maar straalt vooral zijn motto uit: “We amuseren ons, koste wat het kost!”

Frédéric Saumagne: Heeft enorm veel muzikaal en ander verstand… voetjes op de grond en hoofd in de sterren, dat is wat hem drijft!

Samuel Maingaud: Veelvoudig bekroond voor zijn muzikale kunsten en harde werk. Ernstig in het vak maar humor loert altijd om de hoek.  

Tickets

►►► Klik hier voor tickets voor deze feestvoorstelling

 

Tickets Centrum Ysara

 
            Dienstweg Havengeul 14
            8620 Nieuwpoort-Bad

            Tickets:
            VVK € 11,00 - ADD € 13,50

            -26 jaar & 60-plus:
            VVK € 9,00 - ADD € 11,50

            Met jeugdvoordeelpas:
            VVK € 5,50 - ADD € 6,75