Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Sioen

Print

Sioen - 'Too Good To Be True 15 jaar Sioen'

Zaterdag 21 januari 2017 - 20u

Sioen

2016 is voor Sioen een jaar om niet te vergeten, want dat is het jaar dat de Gentse singer-songwriter 15 jaar op de planken staat. In 2001 nam hij solo zijn eerst demo op en nam hij met succes deel aan verschillende muziekwedstrijden. In 2003, na 250 concerten, vormde hij een band waarmee hij, in eigen beheer, een eerste album 'See You Naked' opnam. De ondertussen alom bejubelde single ‘Cruisin’ schoot meteen de hitlijsten in.   

15 jaar later staan er 6 albums op zijn palmares, stond hij 3 keer op Rock Werchter en toerde hij met zijn band door heel Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater, film, de gelauwerde tv-serie 'Marsman' (Eén) en was te zien in 'Liefde Voor Muziek' (VTM).   
'15 jaar Sioen' wordt gevierd met een unieke theatertournee en bijhorende overzicht-cd onder de titel ‘Too Good To Be True’. Tijdens deze reeks optredens laat Sioen zich omringen door verschillende gastmuzikanten. Deze muzikanten hebben die afgelopen 15 jaar een onmiskenbare invloed gehad of een speciale indruk bij hem nagelaten. Lady Linn en Jeroen Baert zullen bijvoorbeeld aanwezig zijn tijdens deze theatertournee rond '15 jaar Sioen - Too Good To Be True'.
Sioen brengt op deze avond een overzicht van zijn singles, radiohits en andere nummers, geplukt uit zijn rijke repertoire.

Tickets

►►► Klik hier voor tickets
Tickets Centrum Ysara


          Dienstweg Havengeul 14
          8620 Nieuwpoort-Bad

          Tickets:
          VVK € 14,00 - ADD € 16,50

          -26 jaar & 60-plus:
          VVK € 12,00 - ADD € 14,50

          Met jeugdvoordeelpas:
          VVK € 7,00 - ADD € 8,25