Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Film > Kerstvakantie

Print

Kerstvakantie

Woensdag 29 december 2021 | 14 u. | Centrum Ysara

Kinderfilmnamiddag - Tom & Jerry

tom&jerry trailer tom&jerry

Als Jerry op de avond voor 'de bruiloft van de eeuw' in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt. Tom en Jerry's nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars: ze moeten samenwerken. 

Met Vlaamse stemmen van Maureen Vanherberghen, Michaël Pas, Jasmine Jaspers, Juan Gerlo, Tom van Bouwel, Ben Segers, Nicolas Caeyers en Lauren De Ruyck. 

Regie: Tim Story
Duur: 101 minuten

 
 

Woensdag 5 januari 2022 | 14 u. | Centrum Ysara

Kinderfilmnamiddag - Soul (6+)

Soul Trailer soul

Wat maakt jou precies ... JOU? Muziekleraar Joe Gardner krijgt de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen, maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor - de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen. Om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22, die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen. 

Met Nederlandse stemmen van Kenneth Bron, Jacqueline Govaert, Simon Zwiers en Raven van Dorst. 

Regie: Pete Docter, Kemp Powers
Duur: 100 minuten