Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Info > Tarieven

Print

Tarieven

De informatie over de verkoop van tickets die je hier vindt, geldt enkel voor de voorstellingen in een organisatie van Centrum Ysara en de City. 
Je herkent deze voorstellingen aan de vermelding van het logo bij de naam of titel van de voorstelling. Wanneer derden voorstellingen of activiteiten organiseren, kunnen andere voorwaarden gelden.

Je hebt voor alle voorstellingen een tarief in voorverkoop en een ‘aan de deur’.
De voorverkoop, ook online, wordt telkens op vrijdagmiddag vóór de opvoering afgesloten.
Wij nemen geen verkochte tickets terug. Enkel bij volledige afgelasting van de voorstelling betalen we je tickets terug. Het programma, de datum of het uur kunnen soms buiten onze wil om wijzigingen ondergaan. Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte.

Jonger dan 26 jaar of 60-plusser?
Dan krijg je € 2,00 korting op al je tickets.
Deze korting is cumuleerbaar met de abonnementskorting, niet met de jeugdvoordeelkorting voor Nieuwpoortse jongeren.

Jeugdvoordeelpas 
Alle in Nieuwpoort gedomicilieerde jongeren van 3 t/m 25 jaar ontvangen een jeugdvoordeelpas. Hiermee krijgen ze maar liefst 50% korting op het standaardtarief voor alle voorstellingen georganiseerd door Centrum Ysara en de City én tijdens alle filmvoorstellingen! Tickets met de jeugdvoordeelpas zijn enkel geldig op vertoon van je pas aan de kassa. De jeugdvoordeelkorting is niet cumuleerbaar met de jongerenkorting.

Lid van een Nieuwpoortse seniorenvereniging?
Tijdens onze eerste matineevoorstelling krijgen leden van een Nieuwpoortse seniorenvereniging 2 euro extra korting op hun ticket. Dit voordeelticket kan je uitzonderlijk ook online aankopen. Breng zeker een geldige lidkaart van je vereniging mee naar de voorstelling. Zonder lidkaart is je kortingstarief immers nie geldig. Dit zal worden geverifieerd aan de kassa.

Filmpas
Wil je vaker komen? Of kom je niet alleen?
Dan is de filmpas ‘Donderdag Filmdag’ iets voor jou.
Je betaalt € 25,00 voor 10 films of entrees, ofwel € 2,50 per film.
Hierop is het jeugdvoordeeltarief niet geldig. Niet geldig voor de kinderfilmnamiddag.
Vraag ernaar aan de kassa.