Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Fauve Vermeirsch

Print

Fauve Vermeirsch - at hygge sich

Zondag 31 maart 2019 | 15 u. | City

Fauve

Een uurtje samen gezellig ontspannen genieten van een sfeervol concert met prachtige pianomuziek van Steve Antony, gespeeld en origineel aan elkaar gepraat door Fauve Vermeirsch.
Het podium wordt voor dit concert omgetoverd tot een knusse plek in de sfeer van het seizoen.
‘At hygge sig’, een totaalervaring die je troost én gelukkig maakt.

Fauve Vermeirsch behaalde haar masterdiploma piano ‘met grote onderscheiding’ bij Vitaly Samoshko. Zij is laureaat van pianowedstrijden als Steinway Piano Competition, Cantibile Pianowedstrijd en Belfius Classics. Ze speelt naast solorecitals ook kamermuziekconcerten in grote cultuurhuizen zoals Concertgebouw Brugge, CC Hasselt, De Muze Heusden-Zolder, Neerdorpen Klassiek… maar ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Steve Antony is een componist die met zijn pianomuziek de gevoelige snaar weet te raken bij de pianist en bij het publiek. Deze muziek is zeer geliefd en geniet een snel stijgende populariteit in België en in Nederland. Steve Antony studeerde aan de Conservatoria van Antwerpen en Gent en behaalde er heel wat diploma’s waaronder eerste prijzen klarinet, harmonie, contrapunt, fuga, een Hoger diploma kamermuziek en een Masterdiploma.
www.yesmusic.be