Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Scholen

Print

Schoolprogramma 2020-2021

Schoolbrochure 2020-2021

Cultuurteam Nieuwpoort schotelt je graag en met gepaste trots de nieuwe schoolprogrammatie voor.

De oprichting van de City ging destijds gepaard met het streefdoel om aan de vraag van de Nieuwpoortse scholen tegemoet te komen, namelijk meer mogelijkheden om de leerlingen in eigen stad van cultuur te laten proeven. Wij hopen ten zeerste dat we met dit zorgvuldig uitgekozen programma aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen, dat leerlingen (en leerkrachten) de zaal met een positief gevoel verlaten en tegelijk geprikkeld worden om in de toekomst de City of Centrum Ysara vaker te bezoeken.

BROCHURE 2020-2021
2020 staat voor velen nu al in het geheugen gegrift als het jaar waarin de wereld ‘op slot’ ging. Scholen moesten de deuren sluiten, leraren werden noodgedwongen (nog) creatieve(re) duizendpoten, speelpleinen waren verboden terrein, samenkomen mocht lang niet meer en sinds kort enkel onder strenge voorwaarden. Mensen sloegen met het mooie weer ‘in hun kot’ spontaan aan het tuinieren. Ook bij onze cultuurmedewerkers werd naarstig geplant.... een gloednieuw schoolprogramma!

Met wat geluk en liefdevolle zorgen kunnen we in september toch de vruchten plukken van ons harde werk. Wij hopen jullie uit de grond van ons hart in het najaar terug te mogen verwelkomen.

 

Schoolbrochure 2020-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle scholen in de regio krijgen deze brochure alvast toegestuurd.
Een papieren exemplaar kan steeds worden opgevraagd bij de Dienst Cultuur.
Een digitale versie kun je hier downloaden:  

Schoolbrochure 2020-2021 (PDF, 12 MB)

Centrum Ysara & City