Zaal huren

Centrum Ysara en City zijn meer dan een gebouw met een theaterzaal. Je kunt er ook terecht voor het organiseren van kleine en grotere evenementen.

Sinds de bouw van het centrum Ysara in 2006 kun je er terecht voor een brede waaier aan zaal- en podiumkunsten. De zaal beschikt over professionele accommodatie en uitrusting.
In de theaterzaal kunnen maar liefst 300 personen zittend plaatsnemen. Naast de grote polyvalente theaterzaal bevinden zich in het centrum een foyer, een cafetaria en een vergaderzaal, waardoor het mogelijk is om er allerhande uiteenlopende activiteiten te organiseren. De vergaderzalen kun je gebruiken voor kleinere socio-culturele activiteiten, voor lezingen, voordrachten, vergaderingen, bijeenkomsten, recepties, ontvangsten.
Je kunt de zaal opdelen in drie kleinere ruimtes door de verstelbare wanden.
Elke zaal in Centrum Ysara kan apart worden verhuurd. Wie de theaterzaal huurt, huurt ook de cafetaria. De cafetaria kan dus enkel afzonderlijk worden gebruikt indien er nog geen andere activiteit plaatsvindt in de theaterzaal.

De vroegere bioscoopzaal City werd voorzien van een professionele uitrusting waardoor de City nu uitermate geschikt is als volwaardig centrum voor zaal- en podiumkunsten. In deze theaterzaal op de eerste etage kunnen 200 personen zittend plaatsnemen. Deze zaal is uiterst geschikt voor het geven van lezingen, filmvertoningen, theatervoorstellingen, muziekshows, enzovoort.
Op het gelijkvloers bevindt zich een eigentijdse foyer met ruimte voor tentoonstellingen waar je ook terecht kan voor een drankje.