AZNAVOUR

Frank Cools & Florian Deschepper

Aznavour _ Phile Deprez

Twee mensen op het podium. Een zanger (een hele goeie!) en een gitarist (een fantastische!). Meer is er niet nodig om dat prachtig repertoire van Charles Aznavour te doen glinsteren en fonkelen: La bohème, Hier encore, For me formidable, Emmenez-moi… En natuurlijk ook She en La mama … en … en … en…

In mei 2024 zou Le Grand Charles 100 geworden zijn.

Omdat hij het niet meer kan, en zij het niet kunnen laten, beloven Cools & De Schepper u heel veel herkenning en nog meer verrassing. Eén gitaar en één stem: het lied in zijn puurste vorm!

Uit de pers: Fijne weetjes, ontroerende en soms ook grappige verhalen, maar vooral: heerlijk gebrachte en soms zelfs virtuoze versies van liedjes die iedereen kan meeneuriën. Als je de kans krijgt om dit te zien, grijp ze!

Het Nieuwsblad

Frank Cools stond als acteur en zanger in zowat elk theater in Vlaanderen en Nederland. Hij zong zowel chanson als smartlap, maakte heel wat jeugdvoorstellingen en stond als acteur vaak solo op het podium met klassieke teksten. Het liefst heeft hij niets in de zakken, niets in de mouwen, om zo tot een essentie te komen.

Florian De Schepper is klassiek gitarist, maar bekijkt zichzelf toch meer als een kameleon, een reizende troubadour die in folk en allerlei verschillende stijlen kan swingen als geen ander.


Praktische informatie

  Wanneer

  vr 8 november 2024 om 20 u.

  Waar

  City

  Valkestraat 18
  8620 Nieuwpoort

  Prijs

  €14.00

  Inwoner van Nieuwpoort en jonger dan 18? Dan krijg je op vertoon van je (gratis) UiTPAS 50% korting.
  UiTPAS met kansentarief: € 2,80

  Organisatie

  Dienst Cultuur

  Valkestraat 18
  8620 Nieuwpoort